3 LANGKAH MUDAH BINA LAMAN WEB PERNIAGAAN

Memiliki LAMAN WEB merupakan satu keperluan di dalam dunia PERNIAGAAN, tetapi service membina sesebuah laman web perniagaan boleh mencecah lebih dari RM3000. Namun adakah anda tahu bahawa sesebuah Laman web boleh dibina dengan 3 langkah mudah sahaja?

  1. Pilih Nama Domain & Hosting
  2. Pilih Building Platform Yang Sesuai
  3. Mulakan Setup Dan Design Website

.

Di Izweb Solution, kami telah hasilkan Tutorial Panduan Bina Website “Step By Step” dan hari ini kami ingin berikan tutorial ini kepada anda secara PERCUMA!

.

Melalui tutorial ini anda boleh belajar cara-cara untuk membeli Domain dan Hosting. Cara-cara memilih building platform untuk yang sesuai dan langkah-langkah untuk mula setup dan design website. Apa yang membezakan tutorial ini dengan yang lain? Bezanya ialah untuk setiap panduan dan langkah-langkah tersebut kami telah hasilkan text dan video. Melalui text itu kami kongsikan panduan dan tips untuk membina sesebuah website manakala melalui video kami kongsikan perkara-perkara berikut.

  1. Cara-Cara Membeli Domain Dan Hosting
  2. Cara-Cara Install WordPress (Website Building Platform)
  3. WordPress Dashboard Tour
  4. Memilih Dan Memasang Theme Untuk Website
  5. Memasang Plugin Untuk Website
  6. Menambah Isi Kandungan & Cara-Cara Design Website
  7. Memasang Menu Untuk Website

.

Namun Begitu, Kami Akan Terhadkan Kepada Masa Tertentu Sahaja.

Kenapa?

Sebab kami hanya ingin membantu mereka yang betul-betul serius untuk bina laman web perniagaan mereka sahaja. Jadi jika anda betul-betul serius untuk membina laman web perniagaan anda, anda perlu dapatkan ia segera.

Kongsikan post ini jika bermanfaat ☺

HANYA 15 TEMPAT TINGGAL! Sertai saya, Syafiq Fadlin, dalam Program IzWeb Solution iaitu Program untuk membantu anda memulakan dan membina laman web perniagaan Internet anda yang pertama . Lawati www.IzWebSolution.com. Tempat adalah TERHAD dan EKSKLUSIF ! Klik di sini sekarang! atau kami di 011-10033727